.

קבלו במתנה
[וללא עלות]
טעימה של 3 מתכוני קיטו זריזים ומיוחדים
מתוך הקורס
"ללמוד לבשל קיטו
כמו שף"

מה מחכה לכם בטעימה מספר המתכונים?

סלט עלים עם קונפי שוק אווז וגבינת בורסון

סושי קטוגני

קינוח קיטו שחיתות

השף עודד טלמור, האיש והקיטו

בוגר לימודי קולינריה מאוניברסיטת UNLV בלאס ווגאס, מעל שני עשורים עבד במסעדות מיתולוגיות בלאס וגאס ובברלי הילס, אירח ובישל לסלבריטאים רבים. כיום מוביל את הגישה החדשה לתזונה קטוגנית "שפויה", מיישם וחוקר את התזונה בחמש השנים האחרונות. עודד פיתח מוצרי קיטו הנמכרים ברשתות גדולות, לצד פיתוח גישה מתונה המאפשרת להסתגל לתזונה במהירות יחסית ולחיות עימה בשלום לאורך זמן.

כיום מארח עודד קבוצות בלופט היוקרתי במרתף ביתו, מעביר סדנאות קיטו, מבשל ארוחות שף קטוגניות גורמה, והשיק לאחרונה קורס בישול קיטו קל ומהיר, במטרה להנגיש תזונה קטוגנית לכל אחד ואחת.

 

לקבלת גישה מיידית ל- 3 מתכוני הקיטו הזריזים והמיוחדים
מלאו פרטים בטופס:

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.